ARTI I TË USHQYERIT

Duke ndërthurur recetat e kuzhinave më të njohura perendimore me ushqimin tonë tradicional, përkujdesemi që cdo pjatë e servuar të jetë unike dhe mjaft e shijshme. Prej pastave të njohura italiane, picave, mishit dhe peshkut të freskët e deri te recetat sezonale vendore, ne gjithnjë ofrojmë ushqim të freskët dhe shumë të shëndetshëm. Nuk mbetet anash as vëmendja për ëmbëlsirat, shumë të shijshme dhe të vecanta. Për cdo drekë apo darkë, me me të dashurit tuaj, ju ofrojmë edhe shumë llojet e verërave dhe pijeve alkoolike, si degustues apo aperitiv.

Është një ndjenjë e mahnitshme për barkun tuaj!

Ushqim i mirë në atmosferë të mrekullueshme!

Porosia

Online ose në numer kontaktues.

Pagesa

Bëje pagesën tek restauranti.

Ushqimi

Qëndroni tek ne ose merreni me vete.

Menu

Shikone promo video!

Prezantimi i objektit Astoria Lounge | Wedding!